Verzendopties


De pakketjes worden verzonden met PostNL
Verzenden naar een huisadres of afhaalpunt.

Brievenbuspakket  € 4,10

Pakket  € 6,75

 

Je kan er ook voor kiezen om het pakket gratis op te halen. 
Adres: Nieuwstraat 1, 4542 AD Hoek
Afhaal moment nader te bepalen. Na bestelling zal ik contact met je opnemen om een afhaal afspraak te maken.

 

 

 

Retourbeleid

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. De kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Tenzij het een fout is van de webwinkel.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen via info@destoffenhoek.nl 

Vermeld in uw e-mail het ordernummer en het product of de producten die u wilt retourneren.

 

Na ontvangst van uw e-mail sturen wij u een retourformulier via de e-mail

Binnen 14 dagen na aanmelding van de retour kunt u de bestelling retourneren door het retourformulier in te vullen, wat u via de mail heeft ontvangen en samen met het product, of de producten, opsturen volgens de instructies op het formulier.

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag na aanmelding van retour binnen 14 dagen terugstorten op uw rekening.


Alle producten moeten in nieuwe, ongebruikte staat verkeren, inclusief labels en verpakkingen.
Beschadigde en/of gebruikte items worden niet aanvaard.


Na ontvangst en aanvaarden van de retourzending wordt het aankoopbedrag van het product, of de producten in zijn geheel binnen 14 werkdagen op uw rekening teruggestort.

 

Het product moet teruggestuurd worden in een juiste verpakking, zodat het niet kan beschadigen.

 

 

Uitzondering maatwerk

 

De producten die u via deze webwinkel koopt en op maat volgens de door u ingevoerde specificaties laat maken/borduren. Het herroepingsrecht is hier op niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.